AANMELDEN & WACHTLIJST

Op dit moment is er helaas geen plek voor nieuwe mensen, ook aanmelden voor de wachtlijst is niet mogelijk. Het is onduidelijk wanneer dit weer verandert.

 

Als er weer ruimte komt dan is er voorrang voor (klimaat)activisten en bewegingsmakers, mensen die ondersteuning willen in klimaat en activisme gerelateerde vraagstukken, mensen die bezig zijn met sociale rechtvaardigheid, jongvolwassenen en mensen die werken in de zorg of het onderwijs.

Een intakesessie is mogelijk als er plek is en als ik op basis van je antwoorden op onderstaande vragen inschat dat je bij mij op de juiste plek bent. Als we een intake doen en we zijn het erover eens dat meerdere sessies samen een vruchtbaar idee is, is er geen wachttijd tussen de eerste en tweede sessie.

 

Ik hanteer een korte wachtlijst. Helaas komt het voor dat ik geen ruimte heb en dat het niet mogelijk is om je aan te melden voor de wachtlijst.

 

Voorrang is er voor

  • (klimaat)activisten en sociale bewegingsmakers
  • mensen die last hebben van klimaatstress, eco-emoties en de zingevingsvraagstukken die hierbij horen
  • mensen die werken in de reguliere of complementaire GGZ

VOOR SOCIALE BEWEGINGSMAKERS

Ik werk in mijn praktijk graag met

  • sociale bewegingsmakers: mensen die zich inzetten voor rechtvaardigheid, voor verbinding, voor bewustwording rondom de klimaatvernietiging en voor duurzaamheid
  • mensen die ondersteuning willen bij het doorvoelen van emoties en zingevingsvraagstukken rondom de klimaatcrisis en bij stressregulatie rondom (klimaat)activisme
  • mensen die werken in de reguliere of complementaire GGZ en in het onderwijs

 

Op dit moment heeft het alleen zin om je aan te melden als jij een van deze mensen bent.

VERWIJZINGEN

Als je een groeivraag hebt, dan kan je mogelijk op korte termijn terecht bij mijn collega’s Lea Groeliker (Lichaamsgerichte Psychotherapie & NARM Practitioner) en Gunnar Meier (Lichaamsgerichte Psychotherapie).

 

Als je een vraag hebt die gerelateerd is aan (shock)trauma of als je op zoek wilt naar een andere lichaamsgericht therapeut, dan kan je hier kijken.

CONTACTINFO

Je kan onderstaand contactformulier gebruiken.

 

mail@neelapaulussen.nl / 06 34 89 15 11

Hoendiepstraat 22-1, Rivierenbuurt, Amsterdam

 

Praktijk aan huis & online sessies

Dinsdag t/m vrijdag

 

De praktijk is wegens vakantie gesloten van 20 december t/m 8 januari

AANMELDEN

Voordat je onderstaande vragen beantwoordt, klik alsjeblieft hier om te lezen of het zin heeft je om aan te melden en als dat niet zo is, welke collega’s mogelijk een alternatief zijn.

 

Een intakesessie is mogelijk als ik op basis van de antwoorden op onderstaande vragen inschat dat je bij mij op de juiste plek bent en als er plek is. Als we een intake doen en we zijn het erover eens dat meerdere sessies een vruchtbaar idee is, dan is er geen wachttijd tussen de eerste en tweede sessie.

 

Ik hanteer een korte wachtlijst. Helaas komt het voor dat er geen plek is en dat de wachtlijst gesloten is.