VOOR SOCIALE BEWEGINGSMAKERS

Mijn werk richt zich meer en meer op de ondersteuning van sociale bewegingsmakers, zij krijgen dan ook voorrang.

 

Sociale bewegingsmakers, in mijn perspectief, zijn

  • mensen die zich in hun werk (betaald of vrijwillig) inzetten voor sociale rechtvaardigheid, mensenrechten, bewustwording rondom klimaatontwrichting of de energietransitie
  • mensen die werken in de reguliere of complementaire GGZ, facilitators, space holders, trainers
  • mensen die ondersteuning willen bij emotie- en stressregulatie en/of bij zingevingsvraagstukken rondom klimaatontwrichting en activisme

Op dit moment is er helaas geen ruimte voor nieuwe mensen, ook aanmelden voor de wachtlijst is niet mogelijk. Het is onduidelijk wanneer dit weer verandert.

VERWIJZINGEN

Als je een groeivraag hebt, dan kan je mogelijk op korte termijn terecht bij mijn collega’s Lea Groeliker (Lichaamsgerichte Psychotherapie & NARM Practitioner) en Gunnar Meier (Lichaamsgerichte Psychotherapie).

 

Als je een vraag hebt die gerelateerd is aan (shock)trauma of als je op zoek wilt naar een andere lichaamsgericht therapeut, dan kan je hier kijken.

CONTACTINFO

Je kan onderstaand contactformulier gebruiken.

 

mail@neelapaulussen.nl / 06 34 89 15 11

Hoendiepstraat 22-1, Rivierenbuurt, Amsterdam

 

Praktijk aan huis & online sessies

Dinsdag t/m vrijdag

 

De praktijk is vanwege zomervakantie gesloten van 23 juli tot en met 16 augustus

AANMELDEN

Voordat je onderstaande vragen beantwoordt, klik alsjeblieft hier om te lezen of het zin heeft je om aan te melden en als dat niet zo is, welke collega’s mogelijk een alternatief zijn.

 

Een intakesessie is mogelijk als ik op basis van de antwoorden op onderstaande vragen inschat dat je bij mij op de juiste plek bent en als er plek is. Als we een intake doen en we zijn het erover eens dat meerdere sessies een vruchtbaar idee is, dan is er geen wachttijd tussen de eerste en tweede sessie.

 

Ik hanteer een korte wachtlijst. Helaas komt het voor dat er geen plek is en dat de wachtlijst gesloten is.